Az MSA-hoz hasonló kapcsolótábla kiterjesztést, (űrlapok, jelentések indítása egy főűrlapból) készített Roberto R. Benitez.
A magyar fordítását elkészítettem, a következő változatba valószínűleg bekerül.
Ha valakinek problémája lenne a fordítással szóljon majd.
A dokumentáció hozzá.
Egy képernyő kép.
Kapcsolótábla kiterjesztés
- r4zoli
- Site Admin
Kapcsolótábla kiterjesztés
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
Re: Kapcsolótábla kiterjesztés
Sziasztok!
Most ismerkedek az adatbáziskezelővel. Access ismereteket felhasználva kisebb - nagyobb zökkenők után azt hiszem a Base alapokkal tisztába vagyok. Kivéve a kapcsolótábla és a számoló mező készítését. Az angol nyelvű leírásokat böngészgettem, de nem sokra mentem velük. Esetleg magyar fordítás nem készült ehhez a két témához? Tudna valaki segíteni? A 3.0 verziót használom.
Előre is köszönöm.
Most ismerkedek az adatbáziskezelővel. Access ismereteket felhasználva kisebb - nagyobb zökkenők után azt hiszem a Base alapokkal tisztába vagyok. Kivéve a kapcsolótábla és a számoló mező készítését. Az angol nyelvű leírásokat böngészgettem, de nem sokra mentem velük. Esetleg magyar fordítás nem készült ehhez a két témához? Tudna valaki segíteni? A 3.0 verziót használom.
Előre is köszönöm.
Openoffice 3.0 Windows XP
- r4zoli
- Site Admin
Kapcsolótábla - én nem készítettem, máséról nem tudok.Esetleg magyar fordítás nem készült ehhez a két témához?
Számláló mezővel kapcsolatban mi a konkrét kérdés.
Mit próbáltál? Mi nem megy.
Általános ismertető erről sincs, ahogy tudom.
Egy tábla adott oszlopa számokat (árucikk értéke ft-ban) tartalmaz. Ezeknek a számoknak az összegét szeretném megjeleníteni egy űrlapon. Készítettem hozzá lekérdezést, de az űrlapon nem tudom a lekérdezést hozzárendelni semmilyen vezérlőhöz (formázott mező, számmező stb.)r4zoli írta:Számláló mezővel kapcsolatban mi a konkrét kérdés.
Mit próbáltál? Mi nem megy.
Általános ismertető erről sincs, ahogy tudom.
- r4zoli
- Site Admin
Készíts egy alűrlapot ami a lekérdezéshez csatlakozik és ehhez adj hozzá egy szövegnezőt.
Itt egy minta fájl az angol fórumról, , részleterve a Calculating a value in a form témában.
Itt egy minta fájl az angol fórumról, , részleterve a Calculating a value in a form témában.
Köszönöm a tippet, így működik.
Megjegyzem ezt már egyszer kipróbáltam, de azt hittem van elegánsabb megoldás is.
Mégegyszer köszönöm.
Megjegyzem ezt már egyszer kipróbáltam, de azt hittem van elegánsabb megoldás is.
Mégegyszer köszönöm.