Witam Wszystkich użytkowników openoffice
Zrobiłem spis tresci z użyciem stylu Nagłówek 1, Nagłówek 2 itd. Wygenerował mi sie ładny spis tresci tylko nie działa jak link do nagłówków (tak jak word z Ctrl). Gdzieś tam znalazłem ze trzeba w stylu tresci wstawić hiperłącze, ale ono działa tylko do Nagłówka 1 a do reszty nie
Proszę o pomoc
Problem z Spisem tresci
Problem z Spisem tresci
OpenOffice 3.1 win xp
Re: Problem z Spisem tresci
Dla każdego poziomu spisu ustaw początek i koniec hiperłącza(zakładka Wpisy-PH KH)
Tak zrobiłem ale nie działa - chyba ze coś zle zrobiłem !! Chyba ze trzeba jeszcze cos pozmieniać a te co działają z poziomu 2 skaczą gdzieś w środek strony chyba ze pamietają gdzie stały kiwdyś nagłówki 2 , bo dla nagłówków 3 to nie działa zadeń ... Jak co to prosze na email plik z gotowych szablonem...
OpenOffice 3.1 win xp
A może tam w środku wciąż SĄ nagłówki rzędu 2, tyle że pozbawione treści?
JJ
LO (24.2|7.6) ∙ Python (3.12|3.11|3.10) ∙ Unicode 15 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
LO (24.2|7.6) ∙ Python (3.12|3.11|3.10) ∙ Unicode 15 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
Jak się wciśnie klawisz wszystko, tak jak radzi pomoc OpenOffice.org, to u mnie działa. Tylko trzeba pamiętać, by przy ustawianiu jako styl wybrać odnośnik indeksu, a nie internetowy (pomoc o tym nie wspomina), bo spis treści robi się z podkreśleniami i w dodatku na niebiesko (a po kliknięciu oczywiście na brązowo)...lesio11 pisze:ale ono działa tylko do Nagłówka 1 a do reszty nie
Proszę o pomoc