..
Witam,
Na jednym z XP nie działa skrót Ctrl+Alt+↓↑
Na pozostałych XP działa.
Próbowałem na Libre 5.3.7.2 i na 5.3.6.1 w końcu wgrałem Apache OpenOffice 4.1.4 i na żadnej z tych instalacji nie działa.
Używam dużo skrótów klawiaturowych i z tego co widzę inne działają. Ten jest bardzo potrzebny bo sprawnie przesuwa wiersze góra / dół, ale nie chce działać!
Ctrl+Alt+Delete - działa.
Wiecie coś o tym?
Pozdrawiam.
Ctrl+Alt+↓↑ ten skrót nie działa na jednym XP
Ctrl+Alt+↓↑ ten skrót nie działa na jednym XP
LibreOffice 7.5.0.3 Win10
Re: Ctrl+Alt+↓↑ ten skrót nie działa na jednym XP
Jakoś dopiero teraz wpadł mi ten post w oko.
Skoro działa na innych systemach a w tym jednym kompie na żadnym pakiecie ofisowym, to sugeruje to, że system operacyjny albo jakaś stale działająca w tle aplikacja przechwytuje ten skrót.
Skoro działa na innych systemach a w tym jednym kompie na żadnym pakiecie ofisowym, to sugeruje to, że system operacyjny albo jakaś stale działająca w tle aplikacja przechwytuje ten skrót.
AOO 4.1.15, LO 24.8.2 (x64) na Windows 10 64bit
Ważne!
Jeśli twój problem został rozwiązany, wróć do swojego pierwszego postu, przejdź do edycji i dopisz [SOLVED] w temacie.
Inni, którzy mają podobny problem, będą wiedzieli, że istnieje jego rozwiązanie.
Ważne!
Jeśli twój problem został rozwiązany, wróć do swojego pierwszego postu, przejdź do edycji i dopisz [SOLVED] w temacie.
Inni, którzy mają podobny problem, będą wiedzieli, że istnieje jego rozwiązanie.