Witam wszystkich
Moje pytanie jest króciutkie i chyba proste a brzmi: Która wersja OpenOffica pracuje poprawnie z systemem Windows 2003 server w wersji enterprise ?
Muszę zainstalować na serwerze OpenOffica i udostępnić go kilkudziesięciu osobom w mojej firmie. Oczywiście chciałbym maksymalnie nową wersję zainstalować, jednak nie wiem na 100% czy wersja 3.2.0 działa prawidłowo na tym systemie. A może ktoś z Was ma na tym systemie zainsalowaną którąś z wersji OpenOffica to prosiłbym aby się podzielił doświadczeniami.
Pozdrawiam
Jacek
Windows 2003 server enterprise i OpenOffice
Windows 2003 server enterprise i OpenOffice
OpenOffice 3.2.0 na Windows 2003 server
Re: Windows 2003 server enterprise i OpenOffice
Standardowa diagnostyka rozwiązuje 90% problemów typu "wcześniej działało, ale już nie działa".
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
Re: Windows 2003 server enterprise i OpenOffice
Kolega zainstalował w firmie na serwerze z tym systemem a po niszczęsnej instalacji i restarcie serwera system mu się nie podniósł. On ma zaledwie 16 użytkowników ja około 100 - i prawdę mówiąc mam pewne obawy. Być może kolega miał jakieś problemy z instniejącym systemem (nie przyznał sie do niczego ) ale wolę zasięgnąć języka i sprawdzić czy takei przypadki nie wystąpiły u innych osób.
OpenOffice 3.2.0 na Windows 2003 server