Witam. Mialem problem z wstawieniem pliku video mp4 do prezentacji OpenOffice Impress. Udalo sie tak, ze zmienilem format z mp4 na WMV. Wstawilem tez rozne dzwieki. Wszystko dzialalo, zapisalem, wylaczylem prezentacje. Po popnownym wlaczeniu NIE MA ANI DZWIEKOW ORYGINALNYCH DODANYCZ Z PROGRAMU OOI, ANI MOICH ZEWNETRZNYCH, NIE ODTWARZE SIE ROWNIEZ VIDEO!
Prosze pomoc.
Nie zapisuje dzwieku, nie zapisuje video
Nie zapisuje dzwieku, nie zapisuje video
LibreOffice 6.2, Win 10
Re: Nie zapisuje dzwieku, nie zapisuje video
Te ponowne włączenie było w tym samym miejscu?
Oczywiscie. To samo miejsce, pliki zrodlowe wszystkie w jednym foldere.
LibreOffice 6.2, Win 10
Pobrałem plik [1], wstawiłem go do prezentacji (jako łącze) i chętnie bym go udostępnił, abyś miał możliwość sprawdzenia, czy u Ciebie zadziała, problem jednak w tym, że „Rozszerzenie odp jest zablokowane”prievan pisze:Oczywiscie. To samo miejsce, pliki zrodlowe wszystkie w jednym foldere.
Więc załączam 7z [2] Całość została zrealizowana w LO 6.0, która to wersja jest stabilna, w przeciwieństwie do posiadanej przez Ciebie 6.2, adresowanej do technology enthusiast, early adopter or power user [3]
. - Program do obsługi archiwów 7z można ściągnąć ze strony 7-zip.org albo ze sklepu Microsoft
- ≈ entuzjasta technologii, tester lub zaawansowany użytkownik
Dziekuje ci. Mam juz rozwiazanie - dziala - ale musialem zapisac video zamiast mp4 w wmv, nastepnie zapisac prezentacie zamiast ppt w odp i odisntalowalem wszystkie LO i zastapilem OO 4.1.6.
Chyba 2 lata sie meczylem na rozne sposoby, teraz dziala, zobaczymy dokiedy...
Chyba 2 lata sie meczylem na rozne sposoby, teraz dziala, zobaczymy dokiedy...
LibreOffice 6.2, Win 10