Witam,
Nie tak dawno temu zainstalowałem open office na Windows 10, ale chcę teraz go wywalić ze swojego kompa, wiec jak go mogę usunąć?
odinstalowanie open office
odinstalowanie open office
OpenOffice 3.3
Re: odinstalowanie open office
Przejdź do ustawień Windows: Klawisz Windows -> Ustawienia -> Aplikacje, na liście aplikacji znajdź OpenOffice kliknij ją i wybierz "Odinstaluj".
AOO 4.1.15, LO 24.8.2 (x64) na Windows 10 64bit
Ważne!
Jeśli twój problem został rozwiązany, wróć do swojego pierwszego postu, przejdź do edycji i dopisz [SOLVED] w temacie.
Inni, którzy mają podobny problem, będą wiedzieli, że istnieje jego rozwiązanie.
Ważne!
Jeśli twój problem został rozwiązany, wróć do swojego pierwszego postu, przejdź do edycji i dopisz [SOLVED] w temacie.
Inni, którzy mają podobny problem, będą wiedzieli, że istnieje jego rozwiązanie.
Właśnie to. Instalator, zgodnie z życzeniem instalującego, skonfigurował pakiet tak, by część bibliotek była wczytywana w chwili logowania użytkownika. Ślad po tym fakcie znajdziesz w kontrolkach zasobnika systemowego i powiadomień na listwie zadań; stamtąd możesz zatrzymać działanie programu. Jeśli tam kontrolki nie znajdziesz, znajdź proces soffice w managerze zadań i zatrzymaj go.
Po tej czynności powinno się dać odinstalować program.
Po tej czynności powinno się dać odinstalować program.
JJ
LO (24.2) ∙ Python (3.12|3.10) ∙ Unicode 15 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
LO (24.2) ∙ Python (3.12|3.10) ∙ Unicode 15 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
Cclaner - odinstaluj - przeczyść rejestr z pozostałości wpisów. Czyszczenie cclaner wybierz open office - czyść - i nie będzie śladu po programie już wcale.
Libre office. Zawsze najnowsza wersja. Nasza nSfera